menüü
· topchop
· galerii
· intervjuu
· võistluste arhiiv
· õpetused
· jutukas
· foorum
· statistika

chop.ee info
Tervitus, külaline
Kasutajanimi

Salasõna

Pole veel kontot? Registreeri ennast kasutajaks siin
Liikmed:
Viimane: dogza
Uued Täna: 0
Uued Eile: 0
Kokku: 5932

Hetkel lehel:
Külalisi: 10
Liikmeid: 0
Kokku: 10

chop.ee: Forums

chop.ee :: Vaata teemat - chop.ee taassünd uuel kujul ja nimega ?
 AbiAbi   OtsiOtsi   KasutajagrupidKasutajagrupid   ProfiilProfiil   Logi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeidLogi sisse, et kontrollida oma privaatsõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

chop.ee taassünd uuel kujul ja nimega ?
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Uus teema   Vasta sellele teemale    chop.ee -> vaba teema
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
wack0
Moderator
Moderator

Teateid: 221

TeadePostitatud: 25.01.2010 19:49    Postita teema: chop.ee taassünd uuel kujul ja nimega ? Vasta viitega

08.02.10 update:

Kolmapäeval, 10.02, üritame asjaosalistega #vt chatis koguneda ja arutada uue lehe loomist. Kaasasin asjasse ka Cavefishi Wink
Toimub õhtupoolikul, be there!

07.02.10 update:

Vajan mõningaid beetatestereid,kes uut keskkonda veidi kasutaks.
loe siit : link

-------------------

Tere kõigile. Osad ehk mäletavad mind veel, kui aktiivsemalt VT bisnissis tegutsesin ja tuning.cl.ee ümberkolimise ajal chop.ee´ks siin aktiivsem olin.
Sattusin siia siis jälle tagasi ja tundub,et midagi nagu väga muutunud polegi selle keskkonna osas.Ainult uusi nägusid palju juures ja vanad on osavamaks saanud Smile

Aga tegelikult, miks ma siia üldse kirjutan on sellepärast, et asjaga kursis olijad saaksid mind valgustada selles osas, mis selle lehega lahti on ja mida korda/juurde tahaks saada.
Tekkis idee,et kuna see leht vist enam arendust ei saa, siis ehk kirjutaks/ehitaks midagi täiesti uut kokku. Midagi garanteerida ma ei saa, samuti ei julge lubada ühtegi tähtaega, kuid tahaks proovida, kas õnnestub miskit ära teha.

Niiet siis palun kõigil,kes siinset elu-olu täpsemalt teavad, kirjutage oma unistustest ja muredest seoses selle lehe ja VT-netikeskkonnaga üleüldiselt.

Mattias

Viimati muutis wack0 (09.02.2010 13:31), kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade Külasta postitaja kodulehekülge
poisu_
Moderator
Moderator

Teateid: 826

TeadePostitatud: 25.01.2010 19:57    Postita teema: Vasta viitega

Kõigepealt väga hea näha, et ka vanad tegijad on tagasi!

Lehte tõesti enam edasi ei arendata, kuid esialgu pidasime paremaks jääda veel siia, sest peamiseks probleemiks on server. Chop.ee tekitab päris suure liikluse serverile ning oma rahakoti pealt seda kindlasti üleval hoida ei jõuaks.

Tegelikult, kui saaks piisava tiimi kokku, siis võiks mõelda uue lehe arendusele..
wack0
Moderator
Moderator

TeadePostitatud: 25.01.2010 20:00    Postita teema: Vasta viitega

Jah, absoluutselt. Ma arvan, et kindlasti on siin veel inimesi,kes veebinduse ja progemisega kokku on puutunud. Saaks kas ise kokku kirjutada või mingi mootori peale asja püsti panna.
Üht või teistviisi - rohkem häid mõtteid ja tegijaid.

Serveripinda ma küll esialgu (ilma täpseid numbreid teadmata) prioriteediks ei seaks.Selle leiab kindlasti ja samuti õnnestuks asi ka mingi finantskeemiga hostingusse saada.
poisu_
Moderator
Moderator

Teateid: 826

TeadePostitatud: 25.01.2010 20:06    Postita teema: Vasta viitega

wack0 kirjutas:
Jah, absoluutselt. Ma arvan, et kindlasti on siin veel inimesi,kes veebinduse ja progemisega kokku on puutunud. Saaks kas ise kokku kirjutada või mingi mootori peale asja püsti panna.
Üht või teistviisi - rohkem häid mõtteid ja tegijaid.

Serveripinda ma küll esialgu (ilma täpseid numbreid teadmata) prioriteediks ei seaks.Selle leiab kindlasti ja samuti õnnestuks asi ka mingi finantskeemiga hostingusse saada.

Kuigi ka mul pole palju vaba aega , oleksin nõus kaasa lööma uue lehe tegemisel.

CMSide alalt olen ma viimased 5 aastat kasutanud Joomlat, mis sobiks minu meelest päris hästi sellise suure lehe jooksutamiseks.
wack0
Moderator
Moderator

TeadePostitatud: 25.01.2010 20:09    Postita teema: Vasta viitega

..nagu msn juba, kuid..

Joomla tuli ka mulle esimesena pähe. Põhiprobleemiks tundub,et ongi see galeriipool,mis peaks olema midagi praegusele sarnast,kuid ehk rohkemate võimalustega.
Lõhnab customi järgi siiski,kuid eks kogu see teema vajab sättimist meie huvide peale.
Koormusele peaks see joomla vastu pidama küll.
jaotusv6rk
Moderator
Moderator

Teateid: 311

TeadePostitatud: 25.01.2010 20:17    Postita teema: Vasta viitega

Wack0ooo!!! Shocked

Paneks kah siis oma viis senti mängu, et saaks asja kiiresti käima.

Vaatasin juba pikemat aega ringi, millest ma puudust tunnen ja millest ei taha loobuda.

1. foorum (wipid ja OT)
2. galerii (hindamise süsteem on ülitähtis, paneb inimesed tõsisemalt asja võtma, kui ikka hindeks 3 on), muidugi galerii modemisega tuleks hakata vaeva nägema, et maht suureks ei läheks.
3. topchop ja kuu parima töö valimise mõte oli väga kaval.
4. võistluste pool, mis kunagi funkas oli ülimalt mõnus, sinna panid pilte ka täitsa-täitsa algajad, mina nende seas.
5. abi algajatele: õpetused, lingi- ja sealt ka jupivara, sest ei osata otsida korralikult. keskelt ikka päevas on 1 liituja ja kui nad leiavad baasvara, et ennast arendada siis on ka nagu jätkusuutlikus mõningal määral tagatud.

Kui kõik see funkaks, hea väljanägemine lisaks, siis teeksime enamus välismaa lehtedele silmad ette, sellele mõeldes võibolla kerge kakskeelsus (est/eng) igalpool välja arvatud foorum.

Midagi progremisest ei tea...
lopes
vana kala
vana kala

Teateid: 632

TeadePostitatud: 25.01.2010 20:21    Postita teema: Vasta viitega

kui arendada siis juba mitme keelseks kuna eestis on turgu vähe
et asjast kasu saada on mõttekas samat stiili teha ja isegi muid valdkondi sisse panna nagu 3d ja artistlik joonistamine jne

muidugi ka iga eraldi varjandi jaoks ka oma galeriid ja võitlused

kui asi on mitme keelne siis peaks rahvast ka rohkem olema
käigeparem oleks muidugi viis kuidas saaks sisse ehitada midagi taolist nagu google transelate et automaatselt tõlgiv kogu lehel oleva teksti valituks keeleks
kommentaaride lugemine jne on muidugi keeruline kuna lühendid ja kirja släng seda ei tõlgi
wack0
Moderator
Moderator

TeadePostitatud: 25.01.2010 20:35    Postita teema: Vasta viitega

Mitmekeelne on hea suund. Ma arvan, et est/eng oleks kõige parem variant vast.
Joomlale on selline tugi täiesti olemas ja alati saab ka käsitsi mudida.
Timps16
vana kala
vana kala

Teateid: 497

TeadePostitatud: 25.01.2010 22:11    Postita teema: Vasta viitega

joomla on mõnus, ehkki mul kokkupuudet on sellega vähe olnud, arvan, et sellele oleks kõige lihtsam asi üles ehitada. seal on juab palju mooduleid valmis ka, lihtsalt liida lehe põhja külge ja voilaa
burnout
vana kala
vana kala

Teateid: 215

TeadePostitatud: 25.01.2010 22:15    Postita teema: Vasta viitega

jah Joomla on väga mõnus. endalgi koduleht sellega tehtud.
Vaata kasutaja profiili Saada privaatteade
-f1by-
vana kala
vana kala

Teateid: 294

TeadePostitatud: 25.01.2010 23:13    Postita teema: Vasta viitega

Oleks ka hakkaja aga pole mingeid kogemusi selliste asjadega aga keegi peab musta töö ka ära tegema vms.
Zursu
vana kala
vana kala
free myspace graphics :: myspace images :: myspace pictures free myspace layouts

Teateid: 318

TeadePostitatud: 25.01.2010 23:33    Postita teema: Vasta viitega

elustamine ehk siis pigem juba taas-sünd on väga hea idee, täitsa kahe käega olen poolt Wink Kui näitkes juba uus teha siis ikka teha ikka võimas. Kamba peale paneb pead kokku ja lisab lahedaid ideid kujundamiseks. Minu soov oleks et võistlused saaksid foorumist välja ja sinna tühja passivad nr5 lingi alla Wink aga oleks sarnane hindamis süsteem nagu foorumis pilt1-2p pilt2-5p ... jne Edu teile Wink
marcor1
Moderator
Moderator

Teateid: 898

TeadePostitatud: 25.01.2010 23:42    Postita teema: Vasta viitega

Reaalsust...

Ei tahaks pessimistlik olla kuid, sellise suhtumise korral:
"Midagi garanteerida ma ei saa, samuti ei julge lubada ühtegi tähtaega, kuid tahaks proovida, kas õnnestub miskit ära teha."
ei loodaks üritusest midagi. Igal asjal peab motivaator olema, et see tehtud saaks - mis on uue lehe tegijate motivatsioon?

Pole ITimees kuid kas server pole ikkagi probleem? Natuke kohatu võrdlus kuid www.Digimods on mitu korda pidanud liiklustiheduse tõttu, serverit vahetama ja on vist tänaseks surnud. Ehk siis populaarsusest hoolimata, sai rahaline pool määravaks.

Kas alustuseks tegijad, ei võiks näiteks Cavega kuskile õlle/morsikannu taha kokku istuda ja asjad sirgeks rääkida? Ning alles seejärel, hakata uut ehitama.
kewa-
kasutaja
kasutaja

Teateid: 82

TeadePostitatud: 25.01.2010 23:43    Postita teema: Vasta viitega

Tätsa poolt.
Aga Oskajad võiks teha ka ühe suure suure õpetuse nii algajatele kui ka teistele, selle all mõtlen et ntx kuidas peegeldusi teha, valguseid jne..
Tagasi üles
aanz
kasutaja
kasutaja

Teateid: 116

TeadePostitatud: 25.01.2010 23:53    Postita teema: Vasta viitega

idee on 5+ aga marcori jutt mõnesmõttes tõesti õige... ma pakun, et algul tuleks teha seda värki natuke vaiksemalt, kuna kui pärast jääb leht/foorum poolikuks siis poleks eriti lahe, kui see viimane rahvas laiali vedada pooltõbistesse portaalidesse...
Tagasi üles
Reasta teated eelmise järgi:   
Uus teema   Vasta sellele teemale    chop.ee -> vaba teema Ajatsoon on EET Eesti talveaeg
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 1, kokku lehekülgi 4

Hüppa:  
Sa ei saa teha algatada uusi teemasid selles foorumis
Sa ei saa vastata teemdaele selles foorumis
Sa ei saa muuta oma teateid selles foorumis
Sa ei saa kustutada oma teateid selles foorumis
Sa ei saa hääletada küsitlustes selles foorumis